lauantai 4. maaliskuuta 2017

vaaleanpunainen kermaleivos oli hyvää

Tutturuu~ Teen postausta, jotta voisin välttää tiskaamista vielä ainakin sen, mitä, viisitoista minuuttia, mitä nyt postauksen tekemiseen sitten meneekin. En jaksaisi, mutta en kehtaa muuten kutsua poikaystävää tänne laskiaispullalle ja leffalle. Olishan se ihan kiva kans, jos olisi astioita, että voi syödä jotain muutakin, kuin kynsiä.

Hyvin pelkistetty hahmolomake ja äidin tekemä noppapussi.

Perjantaina pääsin ennakkotestaamaan Maken kehittämää roolipelisysteemiä. Kyseessä oli suhteellisen nopeasti opittava ja melko kevyt systeemi, joten hahmot oli tehty nopeasti, ja taistelut etenivät sujuvasti. Oma hahmoni on ansojen tekoon perustunut ansa (=ihan naisen näköinen jätkä), joka huitoo ja vangitsee ihmisiä hiuksillaan. Kampanja on hyvin animevaikutteinen, koska, no, sellainen Make on.

Tiistaina oli Kino Aaltonen, ja tukipäivä!!! Kävin sen kunniaksi Utopiassa ja hain Fantasia-pitsan täytteillä mozzarella, feta, kananmuna ja dressing. 

Katsottiin Chappie, jota tähditti etelä-afrikkalainen yhtye Die Antwoord ja australialainen hottis Hugh Jackman. Se kertoo poliisiroboteista, jotka torjuvat rikoksia, ja sitten yhteen asennetaan ohjelma, jonka myötä sille kehittyy tunteet. Ninja ja Yolandi kouluttavat Chappieksi nimetystä robotista ganstan, joka auttaisi pankkiryöstössä. Se oli ihan hyvä elokuva, ja voin ehdottomasti suositella, jos ei muuten, niin ainakin bändin faneille.

Ruokatauko Rajalla.

Tukien saapumisen kunniaksi käytiin keskiviikkona poikaystävän kanssa ostoksilla. Käytiin Tornion kirpparit, pysähdyttiin Rajalla hoitamassa nettiasioita kumpainenkin, ja lopuksi käytiin Ruotsissa hakemassa ruokaa ja energiajuomia.

niittikorkokengät, 2€, Vaarin vintti

 ripustettava verkkokori, 1,50€, kirpputori Kelopuu

uudenveroinen paita, 4€, Tositori

Olikohan keskiviikkona, kun ostin viimein Fallout 4:n, jota olen halunnut jo julkaisusta asti (marraskuu 2015). Sitä tullut pelattua aika reippaasti, muutamassa päivässä kertynyt reilut kaksikymmentä tuntia. 

Peli alkaa kauniissa esikaupungissa, joka kuitenkin tuhoutuu, kun ydinpommit räjähtävät. Menet maanalaiseen holviin suojaan, jossa sinut, aviopuolisosi ja lapsesi jäädytetään. Pahat ihmiset tappavat rakkaasi ja vievät lapsesi, ja sitten vaellat ympäri ydinsodan jälkeistä Bostonia etsien näitä murhaajia ja kidnappaajia. Loppuun vielä muutama kuvankaappaus pelistä.

2 kommenttia:

  1. Tää on hyä postaus, kamerus. :) Ens viikolla ostellaa sit yhes jotain kivaa <3

    VastaaPoista