keskiviikko 15. helmikuuta 2017

ystävänpäivä

Anteeksi taas vaihteeksi postaustauosta, ei vaan ole jaksanut. Masennus, harrastukset (eli videopelit, anime, ropettaminen ja elokuvat), sosiaalinen elämä ja stressi mm. työstä ja työttömyydestä, rahasta ja ties mistä, ovat vieneet jaksamistani.

Ystävänpäiväviikonloppu meni mukavissa merkeissä. Perjantaina katsottiin animea poikaystävän kanssa (meneillään semmoiset kuin Is the Order a Rabbit?, Miss Kobayashi's Dragon Maid ja Samurai Champloo), lauantaina siivosin kämpän kun Make oli ropettamassa. Sunnuntaina menin takaisin poikaystävän luo ja katsottiin kaksi ekaa Resident Evil -elokuvaa. Maanantaina tultiin tähän ja tehtiin mokkapaloja tiistain Aaltoselle (kokkasin myös Lidlin rakkausmakaronia, tomaattivalkosipulikastiketta ja tomaattipyöryköitä), ja katsottiin vielä kolme seuraavaa Resident Eviliä.

Niistä tuli kauniita. 

Aaltosella sain kehuja hyvistä ja söpöistä mokkapaloista, ja katsottiin tosi ällö, mutta silti mielenkiintoinen korealainen elokuva, Oldboy.  Mies joutuu vankilaan itselleen tuntemattomasta syystä ja lähtee hakemaan kostoa päästyään vapauteen. Mukaan mahtuu paljon graafista väkivaltaa (mm. hampaiden irtivetämistä, puukottamista erinäisillä esineillä kuten hammasharajalla ja cd-levyn siruilla ja raajojen irtileikkaamista) sekä insestiä ja elävän mustekalan syömistä. En voi suositella siis kaikkein heikkohermoisimmille.

Kuvassa vielä päivän asu.

Katsoa, josko nyt saisi postaustahtia taas pidettyä yllä. Katsotaan...


4 kommenttia:

  1. ihana ku oot taas postannu pitkästä aikaa <3 Sun postaukset on parhaita :)

    VastaaPoista
  2. No nii, nyt mua alko himottaa mokkapaloja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten pitää olla kätevä emäntä ja pyöräyttää satsi. Varmasti mieskin mielissään. :)

      Poista