keskiviikko 3. helmikuuta 2016

utopistisen hyvää bitsua

Mun työmarkkinatuet tuli! Tiistaina katsoessani mulla oli tilillä 1000€, mitä helvettiä. Päätin juhlistaa sitä kirpparikierroksella, viininhakureissulla Ruotsiin, ja tietysti pitsalla.

 Ainoa löytö kierrokselta.

Ja tuotakaan en oikeastaan ostanut. Tornion kirjastossa on sellainen hylly, missä voi vaihtaa elokuvia. Näin tämän siinä ja halusin ehdottomasti, rakastan musikaaleja! Ostin kirpparilta eurolla jonkun satunnaisen elokuvan (ekana tuli vastaan The Social Network), ja kävin sitten vaihtamassa. Vasta eilen hoksasin, että tossahan on äidin roolissa John-vitun-Travolta. 

J.P. Chenet Ice Edition -kuohuviini. 69 kr (Suomen puolella olisi ollut melkein 10€)

Maken kaveri pitää viikonloppuna juhlat, ja meikä pääsee avecina mukaan! En ole viime aikoina ollut kovin sosiaalisella tuulella, mutta luulisi alkoholin auttavan. Ostin pullon, koska se on söpön värinen. 

Aamupalaksi pitsaa ja siivousenergiaa...
... iltapalaksi pitsaa, siivous(tarjous)lonkero ja poikaystävän pelistriimi.

Tai no en ihan kokonaan siivonnut, koska mun imuri on jostain syystä paskana. Se ei ime mitään pölyhiukkasta isompaa, siis ei edes puolikasta tulitikkua, vaikka oon ladannut sen ja vasta tyhjentänytkin. Pitää kai laittaa äiti tai isäpuoli katsomaan sitä, kunhan seuraavan kerran tulevat käymään kylässä.

Viikonloppuna olis tattoo weekend, mutta siskolla on töitä. Ollaan mietitty jo joku vuosi sellaista sisarustatuointia, ehkä sitten keväämmällä. On jo tatuointikuume, edellisestä kerrasta on vierähtänyt puolitoista vuotta.

3 kommenttia:

  1. No kiva nähdä että ainakin nautit hyviä ja terveellisiä ruokia...
    Minäkin oon tässä odotellut inspiraatiota että jos jonain iltana taas yhden pienen kuvan siihen perhosten viereen suristaisin...
    Siis ihan vähän siihen logoon liittyvän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäähän sitä välillä vähän herkutella, nyt kun ei oo enää vanhempia vahtimassa, että syl terveellisesti. :D

      Niin joo, pitäis sen logon suunnittelua jatkaa, tähän mennessä tapahtunut kaikki luova työ vielä pään sisällä.

      Poista
  2. Juu... Vanhemmat on ikäviä kun kieltää aina kaiken kivan...
    Ja eiks sun piirrustustaidoilla se päänsisäinen olekkin vissiin se vaativin ja aikaa vievin vaihe...

    VastaaPoista