keskiviikko 17. helmikuuta 2016

uusi tietokonetuoli!

 Arozzi Monza.

Mun selkä on tehnyt jo tosi pitkään kuolemaa satulatuolin kanssa, nyt kun oli rahaa käytössä, niin päätin sijoittaa uuteen tuoliin. Hintava tämä oli, 158€, mutta kun suurin osa hereilläoloajasta menee koneella, niin pitää se hyvä tuoli olla. Kävin tätä testaamassa Ruotsin puolella Gigantissa, tai siis El Gigantenissa, tämänhintaista tuolia en sokkona lähde ostamaan. Oli mukava, ja tilasin sitten oikean värisenä. Ja on mukava vieläkin, ja sopii sisustukseen väriensä puolesta. Vielä vähän tottumista näin isoon tuoliin ja uuden keinonahan hajuun, mutta eiköhän tämä tästä.

Onneksi porukat oli käymässä Torniossa ystävänpäivävierailulla, joten sain tämän sitten kuskattua kämpille, ja vielä kasausavuksikin! Otin kaiken hyödyn irti siitä, että auto (ja kuskauspalvelu) oli käytössäni.

Hain myös lisää energiajuomia ja vessa- ja talouspaperia. 

Rakas sisko. 

Veeran kanssa on aina tosi kiva tehdä asioita yhdessä, se on niin kiva (ihan niin kuin minäkin!). Pelattiin rahapelejä ja käytiin syömässä ja vaateostoksilla, se tarvitsi uudet farkut.

Oma saaliini. Rakastan söpöjä alusvaatteita.

Borderlands loot box.

Löysin tällaisen helmen kirpputorilta! Tykkään Borderlands -peleistä, ja ylipäätään kaikkien pelien oheistuotejutut on aina tosi kiva juttu. En oikein tiedä mitä tällä teen vielä, turhan iso esimerkiksi meikkilaukuksi (leveyttä melkein puoli metriä). Pelissä tuo sisältäisi pyssyjä. Make tiesi sanoa, että tää on Borderlandsin ennakkotilauslaatikko, joka siis sisälsi muun muassa tarroja, postikortteja, julisteita, figuureita, kuvakirjan, ja tietysti itse pelin. Oma laatikkoni ei kuitenkaan sisältänyt kuin vähän pölyä. En hoksannut vielä kirpputorilla tietenkään, mikä tämän funktio on, ehkä käyn huomenna vielä uudestaan katsomassa sen pöydän, jos edellämainittuja oheisjuttuja.

USB-ohjain saapui viimein eBaysta.

Nyt kun pelaamisesta päästiin puhumaan, niin oon viime aikoina katsonut Maken pelaavan PS2-emulaattorilla erinäisiä pelejä nostalgiapärinöiden vuoksi. Ihastuin ajatukseen, ja tilasin itsellenikin ohjaimen. PS2-ohjaimia ei saa USB:llä, joten tilasin sitten Xboxin ohjaimen. Eilisilta ja tämä aamu mennyt emulaattoria asentaessa ja rukatessa, mutta nyt toimii. Enää pitäisi miettiä, mitä kaikkea haluaisi pelata...

3 kommenttia: