keskiviikko 27. tammikuuta 2016

koalareppu

 Eilen jäi pyörä odottamaan.

Aamulla heräsin siihen, että munasarjat vaativat suklaauhria. Lähdin sitten käymään kaupassa (ja kaupungilla, koska tiistai ja Kino Aaltonen). Lähdin liikkelle kolmen aikaan, joten aikaa kävellä ja leikkiä kameran kanssa jäisi reilusti.

Niin kovin valkeaa.
 Ihan niin kuin sillä olisi silmä.
Lumiset oksat on jännän näköisiä.

 Teinipeili Halpa-Hallissa. Kädessä lämpömittari ja laukussa kirpparilöytö.

Shoppailun jälkeen oli jo pimeää, ja lunta tuli paljon ja isoja hiutaleita.

 75snt. Ei ole tilaihme, mahtuu tuonne kuitenkin energiajuoma ja karkkipussi.

Olen saattanut mainitakin täällä blogin puolella, että koalat on mun suosikkieläimiä. Ne on niin pörheitä, söpöjä, laiskoja ja nukkuu jopa 20h päivässä. Eli niihin on helppo samaistua. 

En tiedä, viime päivinä väsyttänyt ihan tajuttomasti. Heräilen tosi aikaisin, tänäänkään en ole saanut enää kahdeksan jälkeen unta. Viikonloput ja alkuviikko on hankalia, kun vietetään aikaa poikaystävän kanssa, meillä on niin erit unirytmit. Voi olla, että se on nyt ollut vaan täysikuu, joka valvottaa.

Sisälämpötila n. 20°C.

Musta tuntuu, että väsymyksen lisäksi mulla palelee koko ajan. Kämppä on tuntunut tosi kylmältä, joten hain sisälämpömittarin, koska kämpässä ei sellaista ole ollut valmiiksi. Kai täällä sitten vaan vetää, tai jotain. Tai sitten anemia taas oireilee, voi se kai sekin olla. En tiedä.

Pitäisi tänään taas käydä Keroputaan polilla juttelemassa masennuksesta ja muusta. Vissiin aspergeristakin, josko ne siellä voisi kirjoittaa B-, vai oliko se C-lausunnon. Tai no virallisestihan se on laaja-alainen neurologinen kehityshäiriö asperger-piirteillä, koska olen tyty niin ei mulle voida antaa sitä oikeeta diagnoosia. Murr. 

Mulla tulee työvoimasäätiöltä joku saattajaksi, että osataan hoitaa toi homma, eli saan myös autokyydin. Hyvä, mulla on pohkeet kipeät eilisestä kävelystä. Varmaan joku 5km tuli kuitenkin käveltyä, ja kun normaalisti liikun pyörällä, niin oli melkoinen repäisy.

3 kommenttia:

  1. Ooo mikä koalareppu! Mulla on ehdottomasti heikkous eläinaiheisia laukkuja kohtaan, mutta ku ne on niin epäkäytännöllisiä ;A; Omistan monta, vaan enpä juuri koskaan käytä yhyy.

    Terveisiä munasarjaparoille </3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan tuo oikeassa käyttötarkoituksessaan, tavaraa kuljettaessa ja mukaa pidettäessä, vähän hankala, pitäisi vaihtaa pidemmät remmit, mutta kun oli niin söpö että pakko. ;__;

      Kyllä ne nyt jakselee jo paremmin, suklaa auttaa aina kaikkeen.

      Poista
    2. Suklaa se on ihmelääke piruvie! Tänäänki kiirehdin kauppaan ja ehin sieltä ulos juuri ennen itkukohtauksen alkua, mutta sain ostettua mitä tarvin, eli mättöä, ja muutama rivi suklaalevyä niin heti vähän olo parani.

      Poista