sunnuntai 25. lokakuuta 2015

rotta-aamiainen

Aamu alkoi kylmissä merkeissä. -4°C.

Aamupäivästä lähdin käymään kirjastossa, palauttamassa luetut sarjakuvat ja hakemassa lisää lukemista. Lehtisalissa lueskellessani kuulin muutaman vanhemman miehen juttelevan ilmaisista pullakahveista. Pitihän se käydä katsomassa sitten. 

Ensin Tokmannille...

... sitten Persujen kampanjakojulle.

Kirjastosta ei ollut Rajalle paha matka, sainpahan kananmuniakin haettua samalla reissulla. Tokmannin leivos oli tosi hyvä, pieni miinus mehutarjoilun puutteesta, ei ollut kuin kahvia. Päällä oli tuollainen valkosuklainen(?) kuorrute, ja sisällä mansikka tai vadelmahilloa. Nami. Persut olivat ihan kauppakeskuksen edessä, joten siihen seuraavaksi. Siellä oli omenapitkoa, ja mehutarjoilu! 

Aurinkokin päätti esiintyä.

"Telkkari"ilta.

Putouksen seitsemäs kausi alkoi. Onneksi useimmat kanavat näkee nykyään netistä suorana lähetyksenä, niin ei tarvitse telkkaria sijoittaa tänne.

Eka jakso, no, mitä siitä nyt sanoisi. Alun urheilusketsi, tulikoe ja viikkokatsaus oli hauskoja, vaippasketsi ei juuri hauskuuttanut, ja en tainnut nauraa kuin kahdelle hahmolle tuossa hahmokilpailussa. Mutta en lähde tuomitsemaan vielä, ties vaikka sieltä uusia helmiä paljastuisi ensi lauantaina.

Kisakatsomossa toimi eväänä Knorrin italianpata ja pussi Dragstereita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti