tiistai 20. lokakuuta 2015

uusi näyttö!

 Hain tänään tällaisen paketin postista. Painoa 10kg ja leveyttä 70cm.

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kävin elokuvaillassa Kino Aaltosessa (tällä kertaa katsottiin Beautiful Mind, ihan hemmetin hyvä!) ja sitten hain uuden vauvani Posti-sedältä. Oikeastaan, hain tämän ennen elokuvaa, koska Posti menee kuudelta kiinni. Jemmasin tämän sitten aulaan siksi aikaa, ja turvassa pysyi. Oli melkoinen urakka saada tämä kämpille, mutta onneksi sellainen mukava herrasmies auttoi tämän kotiovelleni, kun asuu itse lähellä. Sujui tämä paremmin pyörän tarakalla kannatellen, kuin yksinään kantaen. 

BenQ ZL2720Z. 27'' 144Hz 1ms.

Tuossa on paljon kaikkia tosi jänniä juttuja! Jalustassa on tuollainen kolo johtosekamelskan välttämiseksi, tuollainen säätöjuttu eri näyttöprofiileja varten, takana myös kuuloketeline... Pääosinhan tietysti ostin tämän juuri tuon ison koon takia, mulla on sänky sen verran kaukana, että nyt voi paremmin katsella leffoja, ei tarvitse enää 23-tuumaiselta tihrustella.

Vanha taisteluasema...
... ja uusi. 

Pelkäsin jo, miten kaikki mahtuu pöydälle, mutta onneksi on hyvä korkeussäätö, että sain nostettua näytön sen verran ylös, että mahtuu kaiuttimet alle. Palomieskalenteri pitänee uudelleensijoittaa, jää kakkosnäytön taakse tyhmästi. 

Vähän ehdin tätä jo testailla pelatessa, kuva liikkuu paljon sujuvammin, tuntuu jotenkin paljon luonnollisemmalta, kuin 60fps. Saa nähdä, kestääkö näytönohjain kaikkein vaativimpia pelejä noin nopealla kuvanpäivityksellä... 

Rankan ahertamisen jälkeen maistuu soijapyörykät ja perunakroketit, ketsupilla tietysti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti