perjantai 25. syyskuuta 2015

virallisesti rotta

Kävin siis tänään irtisanomassa työsuhteeni. Saikkupaperit tuli postissa, kävin näyttämässä ne työnantajalle ja vaikka pahalta tuntuukin, tuottaa itselleen pettymys jossain, jota on jo pitkään odottanut, on oloni pääosin helpottunut. Ei tuo homma yksinkertaisesti sopinut mulle.

 
Pidä aina Ikea näkösällä, niin et voi eksyä.

Kun saatiin ikävät asiat pois alta, lähdin käymään Ruotsin puolella. Pyöräreitit tuolla on tosi sekavia
tulipahan taas hortoiltua ihan kunnolla ja poljettua varmaan kilometri tai kaksi ylimääräistä. Onneksi Ikean opasteet näkyy tosi pitkälle. 

Pyörään uusi lukko.

Edellinen lukko on jostain syystä alkanut jumittaa, avaimen kanssa saa kikkailla sen pari minuuttia, että saa lukon auki. Tällaiset numeroyhdistelmälukot oli tarjouksessa Rustassa, 2kpl 49kr (eli hiukan reilu 5€). Näinkin isossa kaupungissa kuin Tornio (ottaen huomioon nykyisen tilanteen...) olen mielelläni vähän ylivarovainen. Tunturi Ponit on kuitenkin arvostettuja(?) pyöriä, en mielelläni tästä luopuisi. Ei sillä, kyllä melkolailla kaikki näyttävät täällä pyöränsä lukitsevan.

Kärpässienet on nättejä.

Ruotsin puolella oli joku mysteerimies, hiukan spurguuntuneen näköinen, keräämässä näitä. Koitin englanniksi kysyä, tietääkö hän niiden olevan myrkyllisiä, mutta tämä vain nauroi. Tainnut loppua rahat jopa lasinpesunesteen hankintaan? Ei noista ruotsalaisista aina tiedä...

Sotalapsimuistomerkki.

En tiedä, oliko nämäkin jotain muistomerkkiä.

Yli-isoissa paidoissa on aina mukava ja turvallinen olo.

Aikani kuluksi kävin Rajalla. Mukaan ei tarttunut kuin huulipuna Seppälästä ja tuliainen pikkusiskolle. Laitan näistä kuvia joskus myöhemmin, nyt ei jaksa meikata, ja Posti toimittaa kirjeen vasta alkuviikosta.

Nyt ALKO viikonloppu, kjeh kjeh.

Palkkioksi reippaudestani (tiskaus ja irtisanoutuminen) hain kaljan Systembolagetista. Kilkenny on siellä halpaa, 18,90kr (n. 2€). Tajusin vasta kämpillä, että eihän mulla ole tarpeeksi isoja laseja, joten join mittakupista. Hyvin se siitäkin maistui, hehe.

2 kommenttia:

  1. No juu... Usein on viisaampaa lähteä työpaikasta joka ei tunnu hyvältä. Eli vaikka se olisikin taloudellisesti vaikeampaa, niin on henkisesti rikkaamaa tehdä sitä mistä tykkää :)
    Niin ja usko että kyllä me vanhukset tiedetään että sienet on terveellisiä (ja niistä saa hyvät kikcsit ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä on olo lopputilin jälkeen ollut paranemaan päin, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sienet on ällöjä, sellasia limasia. :D Mutta ihan kuvauksellisia.

      Poista