sunnuntai 27. syyskuuta 2015

rottakarkkeja

Rotalle rottakarkkeja.

Suosittelen noita karkkeja, jos tykkää viinikumimakeisista ja vaahtokarkeista, eikä osaa valita niiden välillä. Ihanan ällönmakeita limalöllöjä. 300g pussi ja hintaa 1,89€.

Sitten viime postauksen, en ole saanut aikaiseksi yhtään mitään. Tänään sitten tuli pieni energianpuuska, jonka päätin purkaa kaupassa käyntiin (koska lauantai on karkkipäivä). Alustin jopa siivoamista viemällä Lidlin pullot. Niistä kertyi rahaa 3,15€, joilla sitten sain tuon karkkipussin ja kilon banaaneja, jäipä vielä muutama hilu taskunpohjallekin. Kun vielä karkkipussin sai avata vasta siivoamisen jälkeen, sujui homma mukavasti Yle X:n Parasta Ennen -ohjelman soidessa.

Toinen Tokmannin tarjouspasta.

Vaikka mozzarellasta ja parsasta pidänkin, tälle en kauheasti lämmennyt. Ei maistunut oikeastaan kummallekaan. Oli tuolla sentään aitoa parsaa seassa, ei vaan jotain parsamaustetta. Tuntui jotenkin ruokaisammalta kuin se aiempi pasta, tai sitten vaan söin tätä ihan hirmuisen nälkäisenä. Jääkaapissa päällimmäiset makaroonit kovettuu ja kuivuu inhottavasti, pitäisi kai laittaa kulho muovipussiin, tai pakata johonkin rasiaan, kun tätä ensikerralla tekee. Kyllä tämä nyt tietysti pahimpaan aamunälkään toimi, että jaksaa pelata koko päivän!

Taisteluasemani.

Sain Bioshock 2:n perjantaina pelattua läpi, ei kun uutta peliä putkeen. Valitsin Dishonoredin, joka on Steamin kirjastossa ollut viime vuoden joulukuusta asti, odottamassa että karaistun ihmisenä ja aloitan. En voi suositella perfektionisteille tätä peliä. 

Jos haluaa siis parhaan mahdollisen lopputuloksen, pitäisi suoriutua niin ettei kukana näe sinua ja et mielellään lahtaisi kauheasti (jos yhtään) porukkaa. Sitten siinä vielä samalla etsiä valaanluuamuletteja ja taikavoimakiviä... Kyllä muutamat kirosanat päässyt käyttämään tämän kanssa. Hyvä peli muuten, hieno ja mielenkiintoinen maailma, nätti tyyli ja tosi omanlainen peli, verrattuna muihin salamurhauspeleihin, joita tullut hakattua.

 
Minä tein cameon pelissä.

Hnghngh pulisongit! <3 Rakastan ihan mielettömästi tämän pelin ei-niin-realistisia grafiikoita.

"No one will notice, if there's no one to notice."

Tämän pelin maailma on aivan ihana! Tuollainen yhdistelmä post-apokalyptisyyttä ja steampunkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti