torstai 24. syyskuuta 2015

etsivä löytää

Tarjosivat mulle aamupalan. Viineri ehti kadota ennen kuvausta.

Mulla oli siis tänään ne treffit etsivä nuorisotyöntekijän kanssa, joista jo edellisessä postauksessa mainitsinkin. Koittavat saada vähän mun raha-asioihin selkoa, antoivat tukea työsuhteen irtisanomiseen (joka olisi tarkoitus käydä tekemässä huomenna, tänään posti toi fyysisen kopion saikkupapereista), ja kertoivat kaikesta jännästä toiminnasta, jota täällä on nuorille. Katsoo, jos huomenna jaksaisi käydä tutustumassa! 

Eivät ehkä paras mahdollinen kombo tuulisella ja tihkusateisella säällä.

En ole autoa viitsinyt/jaksanut/kokenut tarpeelliseksi tuoda Tornioon, ainakaan toistaiseksi. Lähimpään Siwaan on hiukan alle puoli kilometriä, Lidl ja K-Super on kilometrin päässä, keskustaankin tulee vain reilut kaksi kilsaa. Onhan sitä energiajuomalavoja hankala pyörällä kuskata, mutta kyllä nekin suomalaisella sisulla menee! 
Suomalaisuudesta tuli mieleen, että kummasti lisääntynyt Suomi-paitojen käyttö tänne muutettua, tiedä sitten miksi... Tuo villatakki on ihan rakkaus, sen kun saa käyttöön niin silloin on syksy parhaimmillaan, mukavan viileä, ei vielä liian kylmä.

Syksyisiä maisemia pyöräreittini varrelta.

En tiedä, tänä vuonna syksy on kovin ankean näköinen, tai sitten Tornio on vaan vähän liian etelässä. 

Unikaveri.

Nukun paremmin kun halaan jotain. Tein joku vuosi sitten animetyynystä (dakimakura, misaki-tyyny) halpisversion. Vanha, käyttämättä jäänyt flanellipaita, joka on pohjasta ommeltu umpeen, ja sisällä kaksi jo huonoksi möyhiintynyttä tyynyä. Hyvin tulee uni tämän kanssa.

Hnnnngh.

Päiväunien jälkeen oli nälkä. Tajusin kuitenkin, että mulla ei ole puhdasta kattilaa, eikä oikeastaan kulhojakaan. Piti alkaa siis tiskaamaan. Tähän mennessä (muutin 1.9.) olen rakastanut kaikkea yksin asumisessa, paitsi tiskaamista. Pieni rotanluukku, eihän täällä tiskikonetta ole, eikä mun kulutuksella olisi edes kannattavaa. 

Onneksi on tällainen näppärä pikkuradio, jolla kuuluu Radio Rock. 

Tarjouspastaa edellisestä postauksesta.

Nyt kun oli puhtaat astiat, sai tällaisen tehtyä. Yllättävän hyvää, tuollaiseksi valmispastaksi siis, kunhan muistaa lyödä mausteita (omassa tapauksessa siis Lidlin all around -grillimaustemylly ja suola). Tuoksu oli tosi samankaltainen, kuin Pirkan juustokastikepastassa, mutta lopputuloksessa on kyllä selkeä maku- ja koostumusero, Knorrin voitoksi tällä kertaa. Mukavasti tuosta kaksi annosta sai, kolmekin, jos jatkais ateriaa leivällä (=näkkärillä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti