sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Kitacon 2016

Viime viikonloppuna (29.11.) tuli käytyä Kemissä Kitaconissa, kuten jo monena aiempanakin vuonna. Olikohan peräti neljäs Kitacon, pikaisesti laskettuna vaikuttaisi siltä.

Harmitti vähän, kun tänä vuonna en päässyt poikaystäväni kanssa, sillä kun oli pelireissu Poriin juuri samaisena viikonloppuna. Onneksi ei tarvinnut lähteä yksin, töistä (edelleen työvoimasäätiöllä tietokonehommissa) yksi kaveri tuli mukaan. Tapasin myös Miss Chaoksen, jee. 

Tänä vuonna hahmokseni valikoitui Umaru (sarjasta Himouto! Umaru-chan). Koin hahmon itselleni sopivaksi, onhan kyseessä tyttö, onnistuu esittämään lahjakasta, kaunista ja pidettyä ihmisten ilmoilla, mutta joka kotiin päästyään muuttuu pieneksi hamsteriviittaiseksi riiviöksi, joka mättää roskaruokaa, pelaa liikaa videopelejä ja laiskottelee. 

Asu oli helppo toteuttaa, paidan omistin omasta takaa, legginssit oli Tokmannilla 3€ ja viltti, josta tein viitan työvoimasäätiön ompelupuolella, oli 3,5€. Ostin tätä varten jopa elämäni ensimmäiset piilolinssit! Ruskeat, jotka saavat silmät näyttämään tavallista suuremmilta (tärkeät omasta mielestäni, jos cossaa animehahmoa). Peruukkia en jaksanut, tyydyin värinpoistoon. Huomenna pinkiksi sitten kivasti.

Kuvista kiitos poikaystävälleni. Salama tappeli vastaan ja yksi objektiivi oli surkea ja toinen hankala, mutta saatiin muutama onnistunut kuva asustani:


Postaustauosta syytän masennusta, säätiöstä johtuvaa burnoutia ja Skyrimiin tehtyä modia Enderalia, jota on tullut hakattua ihan liikaa.

Josko sitä jaksaisi taas alkaa postailla useammin.

7 kommenttia:

  1. Mä ainaki luen aina sun päivitykset, ku niitä tulee :3 oot söpöin.

    VastaaPoista
  2. Oo pelkäsin jo ettet bloggaa enää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli vähän jaksamisen kanssa ongelmia, kahtena päivänä viikossa töitä, sitten vielä elokuvakerho, roolipeli-iltoja ja viikonloput poikaystävän kanssa, tuntuu ettei vapaa-aikaa oikein jää millekään.

      Poista
    2. Ymmärrän hyvin! Tuntuu että kaikki vapaa-aika menee akkujen lataamiseen niin, ettei ehi tehä mitään luovaa tai hauskaa yksin kotona :/

      Poista