maanantai 7. joulukuuta 2015

sekapostaus

Eilen oli itsenäisyyspäivä. Asianmukainen paita! 

Melkolailla koko joulukuu on ollut kuherruskuuta poikaystävän kanssa, joten anteeksi laiskuus blogini kanssa. Koitan ryhdistäytyä.

Vielä toinen kuva rakkaushupparin kanssa.

Ostin Lidlistä viime viikolla uuden hupparin. Hintaa taisi olla 14,99€. Toisin kuin useimmat naisten hupparit, tää on iso, lämmin ja mukava. Oon tosi pitkään etsinyt just tuollaista hupparia, sellainen ns. pahan tai laiskan päivän vaate, jos ei mikään inspaa, niin toi menee kaiken kanssa.

Pakko sanoa, että kauhea kun eteisen valo vääristää mun hiusten väriä. Oikeasti nää on haalistuneen pinkit. Pitäisi kai värjätä uudelleen joku päivä.

Edellisessä postauksessa mainittu uusi sänky. 

Viime keskiviikkona porukat kävi täällä, ja toivat uuden sängyn. Ostin uuden tyynyn ja petauspatjan, nyt kelpaa nukkua. Peilipöytä siirtyi vasemmalle seinälle, jossa aiemmin oli toinen sänky.

Joulupuu on ripustettu, joulu on jo ovella.

Toissa viikonlopun suunnitelmiin kuului Putous & pulla. 

Vähän rumia niistä tuli, ja mulla ei ollut edes pullasutia, että olisi saanut voideltua noita. Hyviä oli kuitenkin. Putouksesta on tippunut kaikki hauskat hahmot, höh. Paska kausi ollut kyllä muutenkin. Aimo Sonni oli paras hahmo.

 Oon alkanut taas puuhailemaan kaikkea, mm. piirtäminen ja virkkaaminen on jees.

2 kommenttia:

  1. Meillä ei tuu avustuspaketissa leipää... Mutta jauhoja tulee (niistä Suvi voi leipoa mulle pullaa) :)
    No tietty jotain muutakin on yo-luxi saatava... Mutta ei tuu nytkään yo-lu kuusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis täällä noi avustukset on kauppojen ylijäämää, eli tulee vähän milloin mitäkin. Parasta oli, kun kerran tuli paketti jotain tosi hyvää Rainbow:n muromysliä.

      Ei se ole ko Suvin kanssa alkaa leipoa jouluherkkuja, pipareita, torttuja ja muuta jännää.

      Poista