torstai 26. marraskuuta 2015

rotanloukku

Näkymä suoraan ovelta.

Kun astuu ovesta sisään, tässä on ensimmäinen näky. Oikealla (ei näy kuvassa) on ovi vessaan, seuraavaksi keittiö, makuuhuone, ja oikeassa kulmassa näkyy vaatehuoneen ovi.

Eteinen. 

Naulakkoni on täpötäynnä takkeja ja huiveja. Kengistä vain useimmin käytetyt ovat esillä, loput ovat valkoisessa kaapissa, tai vaatehuoneen lattialla. "Muista avain" ja avaimet väliovessa, etten vain unohda ottaa niitä mukaan.

 Kurkkaus vaatehuoneeseen.

Kuten näkyy, tilaa voisi olla enemmänkin. Omistan kai liikaa vaatteita... Sininen metallihyllyjuttu toimii mm. yksinäisten sukkien kohtauspaikkana.

Keittiöön astuessa ei jää lempiväri epäselväksi.

Löytyy kaikki tarpeellinen, jääkaappi, hella, mikro ja vedenkeitin. Pakastin voisi olla kyllä isompi, se on nytkin täynnä leipää, jota tulee aina ruoka-avustuspaketeissa. Kuivaan täällä myös pyykkini, juuri tänään pesin koneellisen vaaleita. 

Makuuhuoneessa samaa väriteemaa, kuin keittiössä.

Otin kuvat ovelasti niin, ettei nurkkien tavararöykkiöt näy (ainakaan paljoa). Kuvassa näkyy mm. imuri, ja ylimääräinen näyttö, joka kai poikaystävälle menossa lainaan. Seinät on ahdistavan valkoiset, piti koristella julisteilla. Sänky, joka kuvassa näkyy, on kakkossänky, toimii pääasiallisesti tavaransäilytyspaikkana ja sohvana.

Itse asiassa, tosi huonoon aikaan teen tätä postausta, nyt kun mietin. Ens viikolla uusi sänky meinaan tulossa, saa nähdä, saako tuota kakkossänkyä enää sitten mahdutettua tänne.

Tässä vietän 90% valveillaoloajastani. 

Ostin tosi söpöt pinkit LEDit, tykkään olla hämärässä, ennemmin kuin kirkkaassa valossa. Pöydälle kertyy aina kauheasti kaikkea, likaisia astioita, tyhjiä tölkkejä, tyhjiä karkki- ja sipsipusseja... Nyt sain kuitenkin siivottua siedettävään kuntoon. Putsasin jopa näppäimistön! Revin kaikki näppäimet irti ja jynssäsin huolella kaikki näppäinvälit, voi sitä murujen, pölyn ja hiusten määrää!

Eli tällaisessa asunnossa nyt majailen. Sijainti on tosi kiva, Lidliin (pääasiallinen ruokakauppa) on matkaa kilometri, keskustaan kaksi ja puoli.

7 kommenttia:

  1. Mukava rotankolo sulla! Soma pikkuinen vanitypöytäkin. Haluan kans pinkit valot, mistä?! Kaipaan joko violetteja tai pinkkejä enkä jostain syystä löyä ;A; Ja muistan ku joskus vanhassa blogissas näytit tuota pallerokettua ja olen edelleen ihan super kateellinen. Auts.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho bongasin juuri piirrokseni :D

      Poista
    2. Tuosta pöydästä ei ole mitään hajua, tainnut pyöriä nurkissa ainakin kymmenen vuotta, päätyi sitten tänne. Pinkit valot hain Tampereen Säästötexistä, eli eiköhän vastaavista halpatavarataloista luulisi löytyvän, paketissa lukee Jääkristalli-collection. Liiloja tuntuu löytyvän kyllä, mutta en pinkkeihin ole ikinä ennen törmännyt, oli pakko ostaa. <3 Pablo on edelleen kuvioissa, se on niin lutuinen, ettei siitä voi luopua, vaikka muistuttaakin aina exästä (sain sen porukoilta tuon).

      Poista
  2. Ja ens viikolla mä tuun tonne bailaamaan!

    VastaaPoista
  3. Viihtyisän näköinen kolo :)

    VastaaPoista