perjantai 30. lokakuuta 2015

Yle X kävi Torniossa

Bailubussi.

Pikkusisko sanoi aamulla, että Yle X tulee käymään Torniossa, osana Bailumaratonia. Päätin sitten käydä vilkaisemassa. Oli jalkapallopeli, johon sitten päätin osallistua, kun tuli vilu.

Sinne meni pallo.

Maalitilanteen ollessa 1-1 pallo potkaistiin jorpakkoon. Peli päättyi siis tasapeliin, ei noin ohuelle jäälle voi mennä hakemaan palloa.

Peliporukasta ei oo vielä kuvaa Yle X:n sivuilla, toivottavasti tulee! Tahtoisin vain jakaa sen tänne.

Jotenkin taas niin plääh olo. Pitäis siivota kämppä, rahatilanne stressaa, kahden kuukauden karenssihan sieltä pamahti, väsyttää koko ajan... Hnghn. Miksi kaikki on niin rankkaa? 
Loppuun vielä parit valokuvat.

2 kommenttia:

  1. Toi karenssihomma on per... syvältä. Noi kun pistää karenssin vaikka perusteluna olisi että pakko lopettaa kun ei sillä palkalla elä... Ja kuitenkin kun karenssipäätös tulee, ja jos siitä valittaa, niin rahaahan ei tule (vaikka olisitkin oikeassa) kunnes viralliset tahot ovat todenneet että ei ole estettä työhaluttomuuskorvauksen maksulle. (olihan mullakin kesäkuun lopusta syyskuun puoleenväliin tauko maksamisessa, kun noitten piti varmistaa että olin kuitenkin paremmin lain tutkinut kuin nää TyöttömyydenEdistämiskeskuksen "palvelutoimiston" tädit... No nyt taas pitää näille hakea saman viraston korkeammalta taholta lausunto että laki on vahvempi näihin juttuihin kuin ohjeistus kunnalta. (On muuten kivaa kapinoida kun tietää olevansa oikeassa :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeessa olet. On se, kun ei masennus ole muka pätevä syy irtisanoutumiselle, huh huh. :s

      Poista