maanantai 12. lokakuuta 2015

kisupurkki

Miau.

Siitä asti, kun kesällä kävin iskän tykönä, on mulla vaivannut ihan kauhea kissakuume. Vuokrakämppään ei saa ottaa kuitenkaan lemmikkejä, ja vissiin mulla vielä jonkun sortin allergiakin... Ehkä tämä söpö purkki vähän lievittää sitä.

En yleensä tykkää tuollaisesta turhasta sisustuskrääsästä, tai siis niin, mulla on kyllä peltipurkkeja (äidillä joku pakkomielle niihin), mutta tämä nyt vaan on niin lutunen. Eikä ollut hinnalla pilattu, 2,50€. Sisällä oli vielä aarteita:

Askartelumateriaalia äidille, ehkä? 

Noista pyssyistä mie ihan ehdottomasti haluan jotain! Sotamiestenkin kanssa voisi käydä valokuvausreissulla joku päivä...

Talvikorkkarit. <3

Viime viikolla, kun porukat kävi täällä, käytiin kirpparikierroksilla, jolloin mukaan tarttui tällaiset kengät. Onhan mulla ennestään jo yhdet talvikorkkarit, mutta koska niissä on kiilakorko, ne muuttuu äkkiä tosi liukkaiksi. Toiseksi, 35 kokoisia korkokenkiä löytyy tosi vähän, ne alkaa yleensä 36:sta, joka on jo useimmiten turhan iso. Hintaa näillä oli 5€.

Korkokengät koekäytössä.

Leikkasin peruukkiin otsatukan, koska en jaksanut olla pyyhkimässä etuhiuksia naamalta kymmenestä pinnistä huolimatta. Tuli ihan söpö. Tänään kun pysähdyin tappelemaan pyörän lukon kanssa, pari vanhempaa rouvaa kovasti kehui mun "hiuksia".

4 kommenttia:

  1. Mie niin haluan tuon military police auton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat vaikka nuo kaikki keskikuvan rojut. Ylimmänkin, kunhan käyn tässä kuvaussessioimassa joku päivä tuolla pihalla.

      Poista
  2. No nyt ne kaikki kissanpennutkin on mennyt... Ei jäänytkään edes "trusaleista" kumpikaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. :( No, hyvä kumminkin, että kodin saivat. :)

      Poista