perjantai 3. kesäkuuta 2016

rottatuilla - uskomaton hiljaisuuden päättävä ruokapostaus

Erinäisistä stressiä aiheuttavista jutuista johtuen en ole jaksanut päivittää taas vähään aikaan. Toinen syy on se, ettei mitään jännää ole yksinkertaisesti tapahtunut, ainakaan niin paljoa, että siitä postausta jaksaisi vääntää.

Korjataan vääryys. Postaan ruokakuvia.

Toukokuun lopulla poikaystävä kävi kylässä. Tein rakkauspastaa ja chili sin carnea. Pasta oli Lidlissä tarjouksessa, ystävänpäivän ylijäämää.

Ostin Lidlistä myös halpaa pitsaa, 4kpl paketti oli joku reilu 3€. Täytteinä tomaattimurska ja mozzarella. Pienellä tuunauksella (kananmuna, soijarouhe ja remoulaadi) tulee herkullinen illallinen.

Maanantaina näin kahta kolarilaista kaveriani. Käytiin lähikebulassa ruokailemassa. Kuvassa falafel-annos ja lähi-Salesta haettu ruokajuoma. Maksoi saman verran, kuin kuvassa näkyvät 0,33cl limut.

Viimetiistaina oli kevään viimeinen Kino Aaltonen. Tein muffinsseja, koska olen viihtynyt siellä tosi hyvin. Lisäsin mukaan paloiteltua valkoista mansikkasuklaata, ja kuorrutteen tein kermavaahdosta, mansikkarahkasta ja kirsikka-mansikkateestä.

Parit ruoka-aiheiset Blender-kuvat loppuun. 

Mulla alkoi tänään kesäloma. Näillä näkymin, ellei tule muuttoa tai muutoin merkittävää muutosta nykyiseen elämäntilanteeseeni, palaan Tornion työvoimasäätiölle joskus elo-syyskuun vaihteessa. 

Lauantaina siivouspäivä, keskiviikkona porukat tulee Tornioon ja torstaina suunnataan koko perheen ja avecien kanssa Ouluun lanittamaan ja shoppailemaan.

2 kommenttia:

  1. Ihania muffinsseja :) Olis maistunu varmaan mullekki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä herkullisia. Voin tehdä sullekin joskus kesällä. :)

      Poista