keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

ruoka-apustuksia

Ostin viime lauantaina kasan pääsiäismunia. 

Aiempina vuosina pääsiäinen on ollut tosi hektinen, Kittilässä meno menee usein aika kosteaksi. Tänä vuonna ei tehty mitään erityistä, pitkäperjantaita edeltävänä torstaina käytiin poikaystävän kaverin luona pelaamassa ja saunomassa.

Pääsiäisherkkujakaan en saanut aikaiseksi tehdä, vaikka kovasti oli suunnitelmissa. Mämmiä olisi mennyt enemmänkin, kuin se yksi laatikko, mutta läheisestä K-Supermarketista en ole löytänyt kuin hyvissä ajoin ennen pääsiäistä. Salessa tietty olis, mutta se on niin hiton kallis.

Sieltä mie aluksi meinasin pääsiäisherkkuakin ostaa, mutta se sipsivalikoima on paska, pelkkää sourcream & onionia ja loput on jotain 2,5-3€ pusseja. Pääsiäiseltä ylijääneitä muniakaan ei ollut, kuin jotain tyhmiä dinoja. Menin sitten Halpa-Halliin, ja löysin kahdeksan erilaista! Eikä yksikään ollut enempää, kuin sen 50snt.

Niin siisti keittiö, ettei meinaa tunnistaa.

Jonkunlaista kevätsiivousta koittanut saada aikaan, vieläkin vähän kesken. Pitäisi vielä eteinen ja vessa saada siivottua. Olohuone&makuuhuonekin on jo vähän sotkeentunut. En ymmärrä miten, en kuitenkaan tee tässä mitään muuta, kuin istun koneella.

Siivouspalkaksi ostin hunajaviiniä.

Syy postaustaukoon on Skyrim. Ne siinä juo hunajaviiniä, englanniksi mead, ruotsiksi mjöd. Ajattelin kokeilla, kun piti äidille käydä Ruotsin puolelta hakemassa syntymäpäivälahja.

"Hunajaviini on käyttämällä valmistettava alkoholijuoma, jota tehdään hunajasta ja vedestä ja käytetään hiivalla." -Wikipedia

Oli tosi hyvää, kunhan pääsi yli alkujärkytyksestä, miten makeaa tämä oikeastaan on. Ilmeisesti olisi itsekin helppo tehdä, ajatus houkuttaisi, mutta eipä tänne saa mahdutettua pöniköitä tollaisen tekoon.

Kuten otsikossa mainittiin, tänään sai hakea taas ruoka-avustuksia.

Kaikkea herkullista taas jääkaappiin täytteeksi, nami nami. Yhden proteiinijogurtti-myslin vetäisinkin jo aamupalaksi, välipalaksi torniolaista kaurarieskaa, ja nyt illalliseksi voisi hävittää tuon salaatin. Ruisleivät löin suosiolla pakkaseen, kaivan esiin, kunhan saan edellisen leivän hävitettyä.

5 kommenttia:

  1. Oot suloinen :))) ps. oon kateellinen sun munista.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivoja munia. :) Ostin mie sullekin sieltä tarjouskarkkia, saat sitten sun synttärijuhlissa. <3

      Poista
  2. Eikä! :D Ei sun olis mulle tarvinnu ostaa, oon tarpeeks lihava jo nyt :D <3

    VastaaPoista
  3. Toi hunajaviinihän on periaatteessa simaa... Ja ihan suoraan tuota saa kun keväällä linkoan kuolleista mehiläispesistä hunajat. (kennoissa on osassa vettä, ja osassa hunajaa, ja ilmassa on aina jonkunverran hiiva-itiöitä. )

    VastaaPoista