torstai 12. marraskuuta 2015

tonttupaja

Mysteeripaketti.

Kävin eilen ostoksilla, koska tiistaina tuli toimeentulotuki. Oli tarkoitus mennä hakemaan muutama meikkijuttu, mutta sitten eksyin Anttilan poistopisteeseen Rajalle. Siellä oli paljon cd-levyjä ja leffoja ihan törkeän halvalla, ostelin paljon lahjoja ihmisille. 

Sitten paketointisormet alkoi syyhyämään, ja hain Tampereen Säästötexistä käärepaperia ja teippiä. Meinasin ostaa kuviollista paperia, mutta tuo oli halvempaa, ja nyt pystyin paketteihin piirtämään itse hienoja (juuei) kuvia. 

Muutama levy itselle.

Olen lauantaina menossa kaverin kanssa Kemin Kitaconiin, joten viimepäivät on mennyt siihen, että etsii kaikki tarvittavat jutut pukuuni. Tänään pitäisi nallekarhu tuunata loppuun, ja pestä mekko ja neulepaita. Hain eilen tarvittavat meikkitarpeet, ja hiusvärit hain Ruotsin puolelta tiistaina.

Piti hakea violetti kynsilakka, kajalkynän teroitin, ja musta luomiväri.
 Hiuksiini tulee uusi väri. 

Haalariasu, ja uusi kaulakoru, tuollainen tatuointiköynnösjuttu.

Kävin eilen kaverin luona kävelyllä, josta sitten päädyttiin sen kämpille teelle ja sitten unohduin yöksi. Aamulla oli ihana kävellä kotiin, lumisateessa.

Ensilumi, keittiön ikkunasta nähtynä.

Tästä tulee varmaan hyvä päivä. Sain tiskattua, ostin mozzarellatikkuja, oli kiva aamu kaverin kanssa ja kitaraa on kiva rämpyttää. Illan päälle voisi lyödä pinkin värin hiuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti