keskiviikko 14. lokakuuta 2015

voi juku mikä keskiviikkoilta!

Mysteeriprojektin virkkaamista ja Avaruuskansioita rankan päivän jälkeen! Jes.

Hommahan meni siis niin, että mulla oli tänään kello 12 tapaaminen etsivän kanssa, noiden tukihakemusjuttujen kanssa. Lähdin polkemaan keskustaa kohti. 

 Talviajoon sopiva pyörä otettu käyttöön (nastarenkaat).

Tajusin vasta keskustan pinnassa, että ei helvetti, mullahan on se avainlukulista kämpillä, jonka siis tarvitsee, että voi kelan ja työkkärin palveluita käyttää netissä. Ei siinä, menen sinne etsivälle, sanon että nyt kävi näin. Onneksi siellä on päivystys neljään asti, joten lupasin tulla myöhemmin takaisin, kunhan käyn Ruotsissa reissun.

 Tarjousjuttuja ICAsta.

Tomaattimurskat oli vajaa 4€ viisi purkkia, oon ihan rakastunut näihin makaroonin lisukkeena. On tietysti vähän kalliimpaa kuin ketsuppi, muta kyllä näihin on rotallakin varaa. Tosi monia kasvisjuttuja siellä oli myös tarjouksessa, reilut 2€ paketti. Nappasin tuollaisia soijapyöryköitä, menee varmasti hyvin makaroonin ja murskan kanssa. Kunhan nyt vaan saisi ensin tuon risoton hävitettyä... 


 Ihka-aitoa tornionalaista katutaidetta.

Missä ikinä onkaan silta, on se täynnä spraymaalauksia. Ei niihin ole ennen kiinnittänyt huomiota, Kolarissa niitä ei juuri ollut, ja Torniossa tullut lähinnä istuttua takapenkillä, kun äiti tai isäpuoli ajaa. Jalkaisin, tai pyörällä kun on liikenteessä, huomaa paljon uusia juttuja. 

Jos saisin euron aina, kun näkisin ACAB (all cops are bastards) sprayn, olisin hemmetin rikas.

Winter is coming.

Ja sitten menin kotiin, hain pankkitunnukset ja poljin takaisin etsivälle. En ottanut kameraa mukaan toiselle reissulle, en jaksanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti